Unika miljöer kräver unik kompetens

Vi på Teampipe tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Därför hade vårt företag redan från början som utgångspunkt att leverera produkter i särklass till ett existerande behov inom byggbranschen, kraft-, läkemedels- och livsmedelsindustrin; avancerad svetsning till känsliga miljöer.

Vi har kommit långt på de dryga 15 åren som vi har arbetat tillsammans. Från 100 m2 till 1000 – från 6 anställda till närmare 40. Vår målsättning om att erbjuda en tjänst av högsta kvalité är dock fortfarande det ledande idealet inom företaget.

Processen – ritningarna, utformningen, arbetet och det färdiga resultatet – är anledningen till att vi gör det vi gör. Det är något helt speciellt med att hjälpa våra kunder omvandla sina idéer och behov till en högprecis, funktionell och även estetisk lösning. Varenda process är unik. Därför får du också en säregen upplevelse när du väljer att arbeta tillsammans med oss.

Självklart följer vi kvalitetssäkringssystemet SS EN ISO 3834 för svetsande företag i vilken vi är certifierade enligt och vi är noggranna med att vidareutbilda våra anställda. Vi har flera decenniers erfarenhet med krävande och avancerade svetsnings- och rördragningsprojekt. Hos oss handlar det dock om helheten.

Kunden är den viktigaste komponenten i vårt företag. Utöver vår kunskap kommer du även att samarbeta med vår professionella personal som är bemötande, ärliga och flexibla. Vi ska trots allt bygga något tillsammans. Då krävs det utrymme för eventuella förändringar, förbättringar av initiala idéer och administrativ anpassbarhet. För det krävs det en unik kompetens.

Välkommen till Teampipe.